Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

 

Een idee is zo goed als zijn uitwerking, luidt een gezegde. Het idee is in dit geval
"Atelier Goldner Schnitt". Wij van AtelierGS werken sinds de oprichting van onze onderneming, nu precies 40 jaar geleden, er met succes aan om aan de hoge eisen van onze klanten te voldoen en zo ons idee vorm te geven.

 

Ons postorderbedrijf is gespecialiseerd in modieuze dameskleding die op en top is afgestemd op het vrouwelijke figuur. We hebben daarom een eigen maattabel ontworpen die we gedurende 4 decennia aangepast hebben aan de nieuwste ontwikkelingen, waarbij het figuur van de rijpere vrouw en de proporties van haar figuur centraal staat.


Deze maattabel vormt het uitgangspunt voor alle Ateliermodellen. Wij bieden
onze modellen in tot wel 25 verschillende maten aan met een perfecte
pasvorm voor nagenoeg elk figuurtype. Mode net zo uniek als u!

Al 40 jaar vertrouwen onze klanten niet alleen op het grote comfort en de actuele trends, maar ook op de hoogwaardige kwaliteit van ons modehuis. Onze afdeling kwaliteitscontrole begeleidt elk model van het ontwerp tot en met de afwerking. 


Natuurlijk hechten wij ook veel waarde aan  persoonlijke service. De medewerksters van onze klantenservice worden regelmatig bijgeschoold om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zowel wat betreft uw wensen als uw vragen.

De unieke flair van de mode van Atelier Goldner Schnitt is er voor alle modebewuste dames, ongeacht hun maat!


Merken:
Ara, Theresia M., Waldläufer