Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Welkom bij Broer & Zus! Elk seizoen proberen wij weer een mooie collectie samen te stellen van supergoede basics gecombineerd met unieke items. Ons doel is dat je iets speciaals bij ons vindt, een babyvestje dat je bewaart voor later omdat het je zo dierbaar is, een stoer t-shirt voor je zoontje dat later weer gedragen zal worden door zijn broertje of een prachtig jurkje voor je dochtertje dat weer doorgegeven zal worden aan haar zusje. Kortom, wij hopen dat de kleding die je bij ons koopt een lang leven is beschoren.

De kleding die wij verkopen is van voornamelijk Nederlandse, Belgische, Franse en Deense merken, zo veel mogelijk van biologische katoen, duurzaam en op een verantwoorde wijze geproduceerd.

Heel trots zijn wij op ons eigen label. In een klein atelier in Peru worden de meest geweldige vestjes, truitjes, jurkjes voor ons gebreid. Van 100% babyalpaca of 100% katoen in knalkleuren aangevuld met zachte pastels! Verder vind je van ons eigen merk shirts, rokken en blouses van prachtige bedrukte stoffen. Onze eigen kinderen – niet altijd de gemakkelijkste – dragen alles met veel plezier.


Merken:
Bellerose, Claesen's, Hartford, Imps & Elfs, Kidscase, Bakker made with love, Diggers, Finger in the Nose, Fred Perry, Havaianas, Stella McCartney, Simple, Etnies, Hunter, Mini Rodini