Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

BULBBY bied je de mogelijkheid om trendy cadeaus’s persoonlijk en daardoor uniek te maken. Personaliseren gaat hierbij veel verder dan het bedrukken van kado’s met naam. BULBBY werkt met een collectie van naam logo’s, ontworpen door eigen designers. Bovendien kun je van de meeste logo's kun je ook een sticker bij ons kopen. Ook zien we vaak dat klanten een aantal producten met hetzelfde logo kopen zoals een tas, een shirt, een polo en een dekbedovertrek. Superleuk (en niet alleen voor kinderen) als origineel cadeau!

Cadeaus met naam ontwerpen
Of je nu voor een subtiel logo kiest of een zeer uitgesproken ontwerp, je kiest wat het beste past bij het kind of bij de gelegenheid (zoals verjaardag, doop, communie, huwelijk, vakantie, etc.). En, het logo ontwerp kan op verschillende producten worden toegepast. Iets wat start als origineel kraamcadeau, zoals bijvoorbeeld onze luiertassen met naam, kan dus zo eigen worden dat je het op latere momenten in het leven van het kind terug kunt laten komen. Je kunt je logo natuurlijk verschillende kere gebruiken om zo meerdere cadeaus met naam te maken.

Text op cadeau
Om de cadeaus bij ons persoonlijk te maken volg je de eenvoudige stappen in onze shop. Eerst kies je een cadeau, dan een logo wat je aanstaat en vervolgens kun je in onze previewtool zelf een naam, de initialen of andere persoonsgegevens invullen. Je ziet direct wat het resultaat wordt! Andere kleuren? Geen probleem, ook dat kun je real-time veranderen in de tool. Probeer het maar eens met junior rugzak.

Origineel cadeau
Als jij eenmaal het bedrukt hebt besteld en wij je betaling hebben ontvangen dan gaan we er mee aan de slag. Ons systeem is volautomatisch en genereert precies de opdruk die jij hebt gemaakt. Deze opdruk wordt door moderne en professionele technieken permanent op het cadeau bevestigd en zo heb je een eigen origineel cadeau.