Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Online schoenenwinkel waarvoor geldt 'hoge hakken, echte liefde!'

Mooie hakken, het blijft moeilijk. Ze zijn wel te krijgen maar dan betaal je er zeker bijna of meer dan 100 euro voor! En dan kom je ook nog iemand anders tegen met dezelfde high heels aan, dat kan echt niet.


Daarom ben ik een jaar bezig geweest met voorbereiding, marktonderzoek, leveranciersvergelijking en begrotingen. Hieruit kwam dus dat betaalbare hoge hakken via internet niet te krijgen zijn. Er zijn een aantal sites met sm artikelen die er wel een paar smakelijke bij hebben staan, maar niet wat ik voor ogen had. Dan hebben we webshops met hakken van een paar cm, wat voor de echte liefhebbers ook not done is. Natuurlijk hebben we wel enkele grote modeketens met mooie hoge hakken voor leuke prijsjes, maar dan moet je de kwaliteit nog afwachten en er zijn er honderden van te koop (als het niet meer is....) Voor een aantal van deze modeketens moet je in de grote steden zijn en dat is voor sommige ook weer een hele reis en uitgave. Voor de wat apartere hakken betaal je hier een flinke prijs, tussen de 80 en 200 euro ben je zo kwijt.

Ik ben mijn hakken gaan importeren. Omdat ik klein inkoop, 12 of 18 paar per stijl kan ik het betaalbaar en exclusief houden. Want wat eenmaal is geweest komt niet weer binnen dus op=op. Bovendien heb ik kleine maatjes en grote maten, sommige stijlen wel tot en met maat 43!

Dan even over dat betaalbaar....high heels zullen bij mij altijd superbetaalbaar blijven!

De kwaliteit is zo goed dat ik had wel 2 tot 3 keer zoveel ervoor kunnen vragen!

Dan is er mijn matenservice waardoor je met 99% zekerheid de juiste maat in huis krijgt.

Dames ik wens jullie veel plezier op jullie feestjes met hoge hakken waarvan iedereen meteen zegt DIE WIL IK HEBBEN!