Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Al jarenlang reis ik de hele wereld over. De catwalk is mijn tweede leven. Van Milaan tot New York , van Parijs tot Singapore.  Ik weet als geen ander hoe heerlijk het is om mooie kleding te dragen en wat een geweldig gevoel het geeft om te leven tussen mensen met smaak.

In de donkere dagen voor kerst liep ik ’s avonds langs de twinkelende etalages in de New Yorkse wijk SoHo. Ondanks de dwarrelende sneeuw bleef ik lang staan voor een prachtige etalage. Alle exclusieve lingerie, zoals ik die alleen bij fotoshoots draag, bij elkaar in één prachtige winkelruit. Toen wist ik het: zoiets prachtigs moet ook in Nederland komen!

Al die mooie merken zo naast elkaar. Het één nog mooier dan het ander! Exclusieve merken als Shiri Zinn, Jimmyjane, Naughty Janet, Sally Jones en French Cancan.

Stijlvol, sensueel, modieus en pure klasse!

Klasse is vaak ver te zoeken op dit gebied. Als ik in Nederland mooie lingerie, stijlvolle accessoires en instruments of pleasure zoek zijn ze nooit  stijlvol, sensueel, modieus en van pure klasse. Vaak zelfs plat en ordinair.

Al mijn exclusieve geheimen die ik overal ter wereld tegenkom heb ik samengebracht in mijn winkel.  Exclusieve geheimen die ik met jou wil delen. Geheimen volgens de Frederiek-norm: stijlvol, luxe, vrouwvriendelijk, schoonheid, uitdagend, sensueel, exclusief en pure…..pure klasse!


Merken:
Ed Hardy, Hanky Panky