Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

FAIR21 wil je de mogelijkheid bieden om eerlijk geproduceerde kleding te kopen, die er ook nog leuk uitziet en betaalbaar is.

Wat verstaan wij onder 'eerlijk geproduceerde kleding'?
Wij streven naar optimale omstandigheden bij de productie van zowel de grondstoffen voor de kleding (bijv. katoen), de productie van de stoffen en de productie van de kleding zelf (het naaiwerk). De productiemethoden moeten zowel op het gebied van sociale omstandigheden als op het gebied van milieuvriendelijkheid zo goed mogelijk zijn.

Alle kleding en accessoires die wij aanbieden zijn geselecteerd op basis van deze criteria. FAIR21 vindt het heel belangrijk om openheid te bieden over hoe onze producten geproduceerd zijn en waar ze vandaan komen.

De producenten die onze kleding maken, selecteren wij op basis van de mate van sociaal verantwoorde productie en de moeite die men steekt in het milieuvriendelijk produceren (liefst ecologisch). De producenten hebben vaak voldaan aan de standaards van erkende keurmerken die de fair trade principes of ecologische productie garanderen.