Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Vollere vrouwen hebben vaker moeite met het vinden van passende kleding. Dat lees je niet alleen in de Linda, KnipMode en Libelle XL, maar merk je vooral tijdens het shoppen. Boven maat 42 is de keuze aan mooie, chique en klassieke kleding ondermaats. En dat terwijl we toch echt dikker worden met z'n allen. Een beetje Hollandse vrouw van 1.80 m heeft confectiemaat 42, met wat overgewicht zit ze al snel aan maatje 46.

De eerste complete grote-maten-webshop

Speciaal voor de vollere vrouw is daarom de grote-maten-webshop FashionINconflict opgezet. Daarbij gingen ze niet over een nacht ijs. Naast afspraken met vertegenwoordigers van de betere grote-maten-modemerken, vroegen ze vollere vrouwen wat zij misten in de bestaande grote-maten-winkels. Welke items mogen bij FashionINconflict echt niet ontbreken?
En we blijven groeien

Het resultaat is een webshop met de beste grote maten collecties en spijkerbroeken met een pasvorm waar een vrouw met maatje 36 jaloers op is. En dat terwijl de collectie van FashionINconflict de komende tijd snel verder zal worden uitgebreid.


Merken:
Yest, Boris Industries, No problem, X-Two