Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk


Feet This is ontstaan uit frustratie: er waren simpelweg geen sokken te vinden in een kleur die paste bij rode All Stars. Na lange zoektochten, offline en online, werd de frustratie zó groot dat wij zelf een kleinschalig merk op de markt hebben gebracht.

 

Wij, Danny uit de financiële dienstverlening en Tino met roots in de automotivesector, zijn meer dan een jaar bezig geweest met de zoektocht naar de ideale sok: één van perfecte kwaliteit en voor een schappelijke prijs. Die zoektocht is uiteindelijk geëindigd in Portugal, waar we een fabrikant hebben gevonden die aan al onze eisen voldoet. Bij de start hadden we geen enkel idee over de verschillen tussen sokken. Nu kennen we alle ins en outs van een sok en vertellen we je daar graag alles over. We hadden het nooit gedacht, maar sokken kunnen echt een passie worden!

 

Door een toegankelijke website op te zetten die uitsluitend draait om onze sokken, een fancommunity op Facebook te creëren en onze sokken verkrijgbaar te maken in iedere stad in Nederland, willen we Feet This langzaam uitbouwen tot een breed geaccepteerd merk. In samenspraak  met de fans willen we meerdere modellen en kleuren brengen in de smaak van onze klanten. Doe je mee?