Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

FLOOR & DAAN MAAKT SHOPPEN NAAR KINDERMERKKLEDING BETAALBAAR

Wie kleedt zijn kinderen niet graag in leuke, hippe merkkleding? Voor veel ouders slechts een wens, want er hangt nou eenmaal een behoorlijk prijskaartje aan kwalitatief mooie merkkleding. De webwinkel Floor & Daan maakt het voor iedereen mogelijk de nieuwste trendy kindermerken aan te schaffen. Deze shop verkoopt, naast nieuwe kleding, ook tweedehandskleding en maakt het daarom betaalbaar voor een groot publiek!
 
 
Enkele voorbeelden van bekende merken die zijn terug te vinden op de website: Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Mc Gregor, Burberry, Vingino, Imps & Elfs en Lief!. Naast de verkoop van deze mooie A-merken, in de maten 50 t/m 140, is het ook mogelijk eigen baby- en kinderkleding te verkopen via Floor & Daan.
 
De website ziet er niet alleen vrolijk uit, het is ook nog eens erg overzichtelijk! Er kan worden gezocht op geslacht, merk of maat zodat er binnen korte tijd precies wordt getoond waar je naar op zoek bent. Ook zijn er altijd goede koopjes beschikbaar in de SALE en worden er combinaties aangeboden voor tweelingen, zoals twee dezelfde stuks of soortgelijk maar in een andere kleur. Het is zeker de moeite om de website in de gaten te houden, want iedere week is er weer aanvoer van nieuwe kleding en wordt de site ge-update.
 

Floor & Daan verkoopt ook baby- en kinderkleding voor particulieren. 
Bij de geboorte van een baby worden vaak veel kleertjes cadeau gedaan, waarvan het merendeel slechts enkele malen gedragen wordt. Daarnaast groeien kinderen ontzettend snel uit hun kleding, waardoor de kleding vaak nog als nieuw is. Daarom is het voor vele ouders aantrekkelijk kleding te kunnen verkopen via Floor & Daan. Je krijgt 50% van de verkoopprijs!
 

Merken:
Beebielove, Cakewalk, Ducky Beau, Eager Beaver, Esprit, Gaastra, Imps & Elfs, Lief!, McGregor, Mexx, Noppies, Oilily, Pointer, Ralph Lauren, River Woods, Tommy Hilfiger, Tumble 'n Dry, Vingino, VinRose, IKKS, Little Feet, Petit Bateau, Feetje, Dirkje, Z8, OshKosh, Beebies, Benetton