Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

De Fopshop is een feestartikelen speciaalzaak van formaat en een begrip in de regio Twente. Op bijna 300 m2 presenteren wij een complete collectie feestartikelen met onder andere pruiken, hoeden, schoenen, maskers, fopartikelen, grimeer artikelen, feestaccessoires, feestdecoraties, cadeau artikelen en kleding. Onze winkel beschikt tevens over een verhuur afdeling. Hier kunt u terecht voor het huren van carnavalskleding, (dieren)kostuums, accessoires, spandoeken, geboorteborden en Abrahams en Sarahs.

Ook voor seizoensgebonden feestartikelen kunt u bij ons terecht. Wij verkopen en verhuren diverse soorten carnavalsartikelen, paashazen, Sinterklaas en Zwarte piet artikelen, kerstmannen en kerstvrouwen, hawaii-artikelen en wij hebben een ruime collectie en voorraad voor het slagen van een kinderfeest.

Op nog geen 100 meter van onze winkel af vindt u ons 1000m2 grote magazijn. Hier is de voorraad opgeslagen van ruim 25.000 verschillende feestartikelen. Omdat onze orderverwerking plaatsvindt in het magazijn garanderen wij u een snelle levering en goede service.