Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk


Golf Gear is een bedrijf dat origineel golfequipment verkoopt op het internet. Onze doelstelling is simpel: het aanbieden van een zo breed mogelijk assortiment van golfequipment van de grote golfmerken, tegen de scherpst mogelijke prijzen. Golf Gear is officieel dealer van een groot aantal golfmerken.

Golf Gear heeft geen fysieke winkel. Als u toch graag vooraf uw clubs wilt zien en voelen, kunt u op afspraak in Erica langskomen. Uiteraard staat de koffie dan klaar.

In tegenstelling tot veel andere shops, kunt u uw huidige club(s) bij ons inruilen. U krijgt dan van ons een tegoedbon voor onze webshop of een hoge korting op de aanschaf van een nieuwe golfset.

Verder werken wij samen met een gediplomeerde clubfitter, aangesloten bij GCA. U kunt uw clubs dus probleemloos laten inkorten, verlengen, grips laten veranderen, loft en lie aanpassen, etc. Zie voor meer informatie het kopje "clubfitting" op onze site. Na het invullen van dit formulier krijgt u van ons binnen 24 uur een gratis advies.

Wij rekenen een klein bedrag voor verzendkosten binnen Nederland. Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf 199 euro.