Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Wat leuk dat je bij IVY Fashion bent beland! Je bent bij ons aan het juiste adres voor de laatste en leukste mode-trends. Wij krijgen wekelijks al dan niet dagelijks nieuwe items binnen.

Onze inkoopsters reizen de hele wereld af voor inspiratie en voor hun inkopen. We zijn constant op zoek naar nieuwe merken. En vinden het superleuk om een onbekend maar trendy merk te spotten. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor de geweldige merken Anna Alcazar, Sisters Point, Ruth m. Fl., Josh V en Supertrash. Waarbij deze laatste twee bekend staan om hun steeds vernieuwende collecties.

IVY bestaat sinds 2004. Toen opende de winkel in Bergschenhoek (De Vlashoeck 10-12) haar deuren. In december 2011 volgde de winkel in Rotterdam (Westewagenstraat 21) en sinds medio 2012 is onze webshop online, waarbij wij bezorgen tot aan de voordeur. De webshop is dus niet alleen een 24/7 etalage voor u, want wat u op de site ziet kunt u ook in de winkel komen passen, maar u kunt ook met 1 klik de artikelen gelijk bestellen! Net zo makkelijk!

Merken:
Circle of Trust, Geisha, Supertrash, MET, Jacky Luxury, Ana Alcazar, Blackstone, Blink, Lazamani, Sendra, Sisters Point, B by Bridget, Ibana Rouge, Silvian Heach, MinkPink, Relish, Josh V, Kaffe, B.Loved