Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Corazón is betekent "hart" in het Spaans. Nachtkleertjes van Corazón zijn met liefde voor het kind en de wereld gemaakt. De ontwerpen van Corazón zijn gemaakt met als doel dat het leuk en comfortabel is voor het kindje dat het draagt. Daarbij zijn ze op milieuvriendelijke en eerlijke wijze geproduceerd.

Missie
• Slaap lekker lieve schat
Corazón wenst bij te dragen aan een goede nachtrust voor kinderen en daarmee aan een goede nachtrust voor de ouders. Als je allebei uitgerust bent heb je overdag samen meer plezier. Daarom vind je op de websites ook slaaptips.
• Bijzondere momenten
Daarnaast wenst Corazón bij te dragen aan de bijzondere momenten tussen ouder en kind. Je kindje is net in bad geweest en speelt nog even in zijn pyjama, samen ontbijten op een luie zondagmorgen, omkleden en dan nog een verhaaltje voorlezen in bed.
• Duurzaam
Tenslotte streeft Corazón er naar het maatschappelijk bewustzijn te vergroten op het gebied van textiel. Met onze nachtkleertjes kies je voor een duurzaam geproduceerd product waarbij iedereen een eerlijk loon heeft verdiend en waar geen kinderhandjes aan te pas zijn gekomen.


Merken:
Boutiques met eigen collectie, Boetieks met eigen collectie