Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Vrouwelijke jurkjes met Franse allure in een stoer jasje; dat is LE PEP. De jurkjes zijn vrolijk en hebben tegelijkertijd een strakke uitstraling. Ze zijn lieflijk maar ook een tikkie stoer. LE PEP jurkjes zijn gemaakt met oog voor detail: een mooie knoop, klein borduursel, fleurige randjes of een subtiel strikje. LE PEP heeft daarnaast ook een basic jurkjeslijn. Mooie basics zijn immers onontbeerlijk in een goede garderobe.
Kwaliteit
LE PEP hecht waarde aan kwaliteit. Dit zie je terug in de mooie stoffen en in de pasvorm; de tricotstoffen zijn stevig en van hoge kwaliteit en aan een goede pasvorm is veel aandacht besteed, zodat elke vrouw mooi tot haar recht komt. De jurkjes van LE PEP zijn uniek, je vindt niet snel iemand in hetzelfde jurkje; de oplages zijn laag en de collectie wisselt snel.
Boutique
Het is bij LE PEP net alsof je een boutique binnenstapt. Je kunt rustig passen en als je dat wilt ruilen of retourneren. Ingeval van retourneren krijg je gewoon je geld terug. En net als in een winkel is de klant koning! Betalen kan gemakkelijk met iDEAL. Bestellingen worden uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden. En we proberen zo snel mogelijk te reageren op een bericht. Ons streven is dat elke klant met plezier bij ons winkelt.


Merken:
Boutiques met eigen collectie, Boetieks met eigen collectie