Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Hartelijk dank voor uw interesse in mijntrui.nl

Op mijntrui.nl vindt u truien met een bijzonder ontwerp, uitgevoerd in mooie materialen. De truien zijn van ons eigen label, CamGosseli en worden in kleine partijen in kleine ateliers in Nederland gemaakt. Met de Stockholm, Mo&Oslo, Toulouse en Sevilla heeft u een bijzondere trui met een eigen karakter. We breiden onze collectie regelmatig uit en zijn continue op zoek naar bijzondere materialen.

Daarnaast hebben we sinds kort ook een aantal bijpassende, stijlvolle broeken in de collectie.

Erg trots zijn we op de nieuwe Dublin collectie. Dublin is geen trui, maar een concept waarin u halve truien vrij kunt combineren tot truien in wisselende kleurcombinaties. Neem gerust een kijkje op de Dublin pagina.

Eigenaar en ontwerper van mijntrui.nl is Miranda Gosseling. Zij startte in de jaren '90 met het ontwerpen, maken en verkopen van haar eigen ontwerpen in een kleine succesvolle atelier&winkel in het Haagse hofkwartier. Vervolgens heeft ze besloten zich te concentreren op ontwerpen en verkoop via mijntrui.nl. Mijntrui concentreert zich op ontwerp en creatie van mooie truien. Zonder duur winkelpand en met een kleine efficiënte organisatie kunnen we die bijzondere kleding voor een heel acceptabele prijs blijven aanbieden.

Bestellen bij mijntrui is eenvoudig en veilig. We werken met eenvoudige maatschema's, uw betaling wordt veilig verwerkt via een professioneel bestel- en betalingssysteem en retourneren is uiteraard mogelijk.