Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

"Er mooi uitzien begint bij een goede basis”

Dat klinkt simpel, maar is het niet. Vind maar eens mooie basis items voor in je kast die echt iets voor je doen. Items die lang mooi blijven en die altijd weer opnieuw verkrijgbaar zijn. Dit was voor mij het uitgangspunt om een mooi, tijdloos, en ook groen label te starten. Een label voor de drukke vrouw met items die je eindeloos kan combineren met je bestaande garderobe.

Na de geboorte van mijn eerste kindje veranderde er - zoals bij alle jonge ouders - veel. Je bent druk, werkt hard, hebt minder tijd voor jezelf, maar ondanks dat wil je er wel goed uitzien. Ik realiseerde mij toen dat ik een mooie basis collectie miste in de kast. Ik zocht items die ik altijd aan kan en waarmee ik altijd mooi en verzorgd voor de dag kom. In de praktijk viel dit niet mee. Collecties wisselen te snel, goede items zijn snel uitverkocht, en de kwaliteit en de pasvorm laten vaak te wensen over. Vaak vind je die ene mooie kleur nooit meer terug. Dat moest beter kunnen.

Ik wilde een kleding label ontwerpen, waarmee je als vrouw een fijne basis garderobe kunt samenstellen. Zodat je vanuit een sterke basis steeds weer kunt combineren met je favoriete fashion items. En heb je eenmaal dat perfect zittende jurkje gevonden, dan wil je die natuurlijk ook in andere kleuren. De keuze voor een online shop was daarom snel gemaakt.

Maar daarmee was ik er nog niet. Door mijn achtergrond als politicologe en dankzij het moederschap wist ik een ding zeker: 'als ik ga ondernemen, dan doe ik het groen!'. Ik wil de aardbol goed achterlaten voor mijn kinderen. Het idee voor Miss Green was compleet: Miss Green is een groen label van tijdloze basisitems voor drukke vrouwen, altijd verkrijgbaar via het internet. Een label dat aansluit bij mijn overtuiging dat een goede basis niet alleen geldt voor kleding.

Net als veel andere vrouwen probeer ik ook op andere vlakken steeds bewuster te leven. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding. Maar wel op een positieve manier zonder een opgeheven vinger. Ik ben geen supervrouw maar een praktisch idealist. Laten we beginnen bij de basis en van daar gaan we stap voor stap vooruit.