Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk


035VINTAGE in- en verkoopt tweedehands merk & designer kleding, schoenen, tassen en accessoires. De items die wij in- en verkopen voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Wij verstaan onder tweedehands merk & designer kleding, labels uit het hogere segment waaronder andere: Dolce & Gabbana, Chloé, Diane von Furstenberg, Christian Louboutin, Atos Lombardini, Yohji Yamamoto, By Malene Birger en vele andere.

Heb jij ook een overvolle kast, te grote of te kleine kleding die je eigenlijk nooit draagt? Dan kun je bij ons je kleding maar ook schoenen en accessoires inleveren en wij bieden deze te koop aan via onze webshop. Op deze manier krijg je geld terug voor nauwelijks gedragen kleding en maak je een ander blij met merk of designerkleding voor een betaalbare prijs!

Als je een selectie hebt gemaakt van de kleding die je wilt verkopen neem dan contact op met ons om een afspraak te maken. Ben je woonachtig in de regio 035 dan halen we desgewenst de kleding bij je op, zodat voor jou alle moeite bespaart blijft om je kleding te verkopen. Uiteraard kun je de kleding ook zelf bij ons inleveren of toesturen via postNL (track & trace).

We checken de kleding zorgvuldig op kwaliteit en selecteren de beste en bruikbare items. In overleg bepalen we samen met jou de verkoopprijs, fotograferen de items waarna ze vervolgens worden aangeboden in onze webshop. Uiteraard maken we een persoonlijk account voor je aan waarin alle items en gegevens verwerkt worden.  Indien een item is verkocht ontvang je 50% van de verkoopprijs.

Indien je kleding, schoenen en/of accessoires in onze webshop koopt ben je gegarandeert van kwaliteit. De initiatiefneemster van 035VINTAGE, An, heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de mode en zij herkent als geen ander de beste stukken. 035VINTAGE streeft ernaar om kwaliteit, merk & design stukken te leveren. Ieder item wordt gecontroleerd op echtheid.


Heb je een item gekocht maar ben je na ontvangst toch niet helemaal tevreden of past het niet? Uiteraard kun je het item, indien het niet gedragen en/of beschadigd is retourneren.  Ben je woonachtig in de regio 035 dan brengen we desgewenst gekochte items bij je langs. Je kunt de stukken dan meteen bekijken en eventueel passen. Voldoet het niet aan je verwachtingen dan nemen we de items weer direct terug in onze webshop.

035VINTAGE is het modeplatform voor de vrouw die haar overbodige kleding verkoopt via onze webshop aan de vrouw die voor een betaalbare prijs merk & designer kleding wil aanschaffen.

 

Merken:
Braez, D&G, Malene Birger, Moschino, Antik Batik, Christian Louboutin, Day Birger et Mikkelsen, Diane von Furstenberg, Hale Bob, Miu Miu, Paul & Joe, Pinko, Blumarine, Marc Cain, Atos Lombardini