Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Bij  Original Brands koop je de nieuwste, 'feel good' schoenentrends online: gemakkelijk, veilig en snel! Original Brands is een multibrand store met uitstekende service en biedt een heel groot assortiment aan schoenen, tassen en accessoires van bekende topmerken voor dames, heren en kids. Original Brands heeft óók een stenen winkel in Zoetermeer. 


Hoe het begon
Begin 2006 was de oprichtster Anita Roelink steeds meer bezig met: hoe krijg ik meer gedaan in minder tijd. Met 2 kleine kinderen en het runnen van een evenementenbureau, samen met haar man, vond ze het een crime om in haar schaarse vrije tijd nog de stad in te moeten om o.a. kleding en schoenen te kopen voor het hele gezin. Helemáál wanneer ze met lege handen weer thuis kwam, omdat de juiste kleur of maat er niet meer was.

Zo begon de behoefte om snel iets online te kunnen bestellen enorm te groeien. Toen ook nog eens bleek dat er nog maar weinig leuke, betrouwbare webwinkels in de fashion industry te vinden waren, was het zaadje geplant. Vervolgens was er nog maar 1 goed artikel in een magazine over Crocs nodig om met haar evenementenbureau te stoppen, met de eerste Crocs online te gaan en een winkel aan huis te openen. Juni 2006, Original Brands was geboren! Crocs groeide explosief  en vrij snel volgde het importeren van Jibbitz, het inkopen van brede en grote collecties aan FitFlop en Havaianas en het openen van een winkel in de Dorpsstraat in Zoetermeer (maart 2008).

Door het enorme succes van de merken zelf, het harde werken van de mensen achter Original Brands en de komst van compagnon/mede-eigenaar Fred Lucas (januari 2009), is Original Brands in een razend tempo uitgegroeid tot een succesvolle multi-brand store in merkschoenen, tassen en accessoires, zowel in bricks als clicks.

Het idee
Het oorspronkelijke idee is het creëren van een website die de beste selectie in schoenen levert, in termen van merken, trendy  en authentieke stijlen, kleuren en maten. Dit alles gecombineerd met de beste service die haalbaar is (zelfs wanneer daar winkels voor geopend moeten worden, zoals geschiedde).

Onze visie:
•We leven in een maatschappij waar op een gegeven moment tegen de 60-70% van alle retailtransacties
  in NL / Europa online zal plaatsvinden;
•Mensen zullen alleen kopen bij webwinkels die kunnen voorzien in een snelle, gemakkelijke, flexibele,
 betrouwbare en ‘rijke’ beleving / ervaring;
•Original Brands wil zo’n bedrijf zijn; nu in schoenen, tassen en accessoires en wie weet wat voor moois
 de toekomst ons nog laat inkopen/verkopen!

 

 

 


Merken:
Bergstein, Brunotti, Clic!, Converse, Rubber Duck, Timberland, Vingino, Birkenstock, Clarks, Havaianas, Minnetonka, Skechers, Palladium, Wolky, Boumy, Crocs, Sanük, Hub, Olang, Aigle, Emu Australia, FitFlop, Hunter, Ruby Brown, Scholl, Ilse Jacobsen, LdiR