Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Paddock’s dat sinds 1974 bestaat richt zich met haar jeans niet op de jonge en hippe markt. Paddock’s richt zich op kwaliteit met een perfecte pasvorm. Dit is de reden dat veel mensen die eenmaal Paddock’s dragen Paddock’s jeans blijven kopen.

Paddock’s is in Duitsland al jaren een vaste speler in de spijkerbroeken markt. In eerste instantie deed Paddocks vooral productie voor andere merken. Paddock’s produceerde en produceert voor Hugo Boss, Joop, Armani, Abercrombie & Fitch en vele andere merken. Het begon de medewerkers van Paddock’s op te vallen dat de door Paddock’s geproduceerde spijkerbroeken veelal het beste scoorden bij de winkels.

Hierdoor wakker geschud besloot de directie van Paddock’s zelf een uitgebreide jeans lijn te beginnen. Dit bleek een succesvolle keuze te zijn. Gestaag bouwde Paddock’s zijn marktpositie uit in Duitsland.

In 2006 legde Paddock’s de 1e contacten met Nederland. Paddock’s zocht contact met Nipcon in Nederland. Nipcon BV, een begrip in spijkerbroekenland, zocht een nieuw vervangend merk voor het spijkerbroeken merk Edwin jeans. Rob de Haan, directeur van Nipcon, maakte een deal met Paddock’s en kreeg de rechten van het merk Paddock’s voor Europa. Bovendien kocht Paddock’s de rechten op de klassiekers van Edwin jeans. De voortgang van bekende Edwin modellen als New Newton, London Slim en European Basic waren gewaarborgd.

De samenwerking met Paddock’s en Nipcon bleek een vruchtbare te zijn.

Paddock’s werd in de jaren 2008, 2009 en 2010 uitgeroepen tot beste spijkerbroeken merk van Duitsland. Tegelijkertijd werd Paddock’s succesvol geïntroduceerd in Nederland.

Inmiddels heeft Paddock’s jeans meer dan 150 klanten in Nederland en is het merk te koop bij de beste spijkerbroeken winkels in Nederland.

Sinds 2009 is Paddock’s jeans ook verkrijgbaar op internet. www.paddocks.nl biedt kwaliteit spijkerbroeken aan voor een scherpe prijs en lever deze binnen 48 uur uit.