Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Het naar Nederland overbrengen van “La bella figura”, waarmee de Italianen doelen op een goede smaak en een verzorgde verschijning, dat is wat wij wilden. Overhemden en accessoires, waarvan de uitstraling is gebaseerd op finesse en kwaliteit. Daarom hebben wij in 2008 Punto Italiano opgericht.

Het feit dat wij zelf in Italië wonen en werken maakt ons onderscheidend van onze concurrenten. Want waar anders dan in Italië zijn wij in staat om de laatste trends te spotten, de beste leveranciers voor u te selecteren, de mooiste stoffen voor u uit te zoeken en de productie in de gaten te houden? Alle shirts worden dan ook door ons zelf ontworpen. De distributie is in Nederland gevestigd, waardoor levertijden en service gegarandeerd blijven. Een onoverwinnelijke combinatie!

De naam ‘Punto Italiano’ heeft meerdere betekenissen. In de eerste plaats slaat de naam op de Italiaanse internetuitgang “.IT”. Daarnaast betekent ‘Punto’ in het Italiaans ‘steek’ (borduren/ naaien). En als laatste slaat ‘Punto Italiano’ op hét Italiëpunt voor de verkoop van 100% Italiaanse modeproducten.