Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Sinds 2008 ontwerpt en maakt Radijsje handgemaakte en eigenzinnige kleding.
Het uitgangspunt is altijd dat materiaal, kleur en dessin samen een mooi en eigentijds product worden. De collectie is te omschrijven als: uniek, blij, comfortabel, origineel, uitbundig of juist weer sereen van kleur. Op deze website zijn verschillende modellen rokjes, jurkjes en leggings te koop - van comfortabel en hip tot chique en vrouwelijk. Stuk voor stuk mooie, comfortabele artikelen die je goed kan combineren. Eigenlijk precies goed om ze iedere dag te willen dragen! Het persoonlijke is terug te vinden in de afwerking, combinaties van stoffen en kleuren en de grappige details.

Alle kleding is met veel zorg en liefde door Esther ontworpen en zelf gemaakt. Zij heeft als afgestudeerd modeontwerpster vele jaren ervaring in het ontwerpen. Met aandacht worden moulages omgevormd tot draagbare kleding die op ambachtelijke wijze gemaakt is en tegelijkertijd zeer eigentijds en persoonlijk is. Haar 'Radijsjes' zijn steeds weer uniek door de kleine productieschaal in eigen beheer waarbij ze put uit een groot en gevarieerd dessin- en kleurenspectrum.

Los van alle diversiteit in het aanbod is het bij Radijsje ook mogelijk om persoonlijke wensen kenbaar te maken. Details of kleine aanpassingen zijn in het productieproces gemakkelijk aan te passen. Waar mogelijk werkt Radijsje met materialen die de bewuste zorg voor mens en milieu zoveel mogelijk ondersteunen.