Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

Wegwerkers, vuilnismannen, marktverkopers, gevelschilders, tuinmannen, molenaars, fietscouriers... Het zou mooi zijn als ze allemaal een wolletje droegen. Het is de laatste 40 jaar enigszins in onbruik geraakt, maar eigenlijk zouden alle mensen die bovengemiddeld buiten komen veel baat hebben bij wollen ondergoed.
De meeste mensen staan trouwens niet te trappelen om bij guur weer de deur uit te gaan. Met een wollen of wolzijden hemd zul je beter tegen de kou opgewassen zijn.
Kinderen zijn graag in de buitenlucht, het lijkt ze bovendien niet uit te maken wat voor weer het is. De kinderen die in de wintermaanden gekleed gaan in katoenen ondergoed hebben vaak moeite om hun eigen lichaamswarmte vast te houden. Er gaat veel energie verloren in het afgeven van warmte aan de omgeving. Jammer!
Door het dragen van wollen ( -zijden ) ondergoed blijven ze beter bij zichzelf en kunnen ze zo hun aandacht richten op andere belangrijke zaken.

Iedereen heeft wel eens zo’n kriebelige borstrok gezien die de oudere generaties verplicht ’s winters moesten dragen. Het hield je lekker warm, maar daar was ook alles mee gezegd; geliefde kledingstukken waren het niet.
Het tij lijkt de laatste jaren te keren, overal onstaan er initiatieven om vergeten tradities op eigentijdse wijze nieuw leven in blazen. Zo worden er tegenwoordig prettig zittende wolsoorten geproduceerd. De hemdjes die Schaapskleren verkoopt van de firma Living Crafts zijn gemaakt van soepel vallende trikot weefsels. De vezels zijn nabehandeld met een spoeling van natuurlijke enzymen. Door gebruik van deze techniek en door toevoeging van zijde worden de hemdjes door vrijwel alle huidtypes goed verdragen (hypoallergeen).

Bij het samenstellen van de collectie is er eveneens op gelet of de produkten in het moderne huishouden passen. De meeste van onze produkten hoeven niet op de hand gewassen te worden en kunnen gewoon met gebruik van een wolwasmiddel in de wasmachine op het wolwasprogramma (max. 30ºC).

Bijna alle produkten die wij verkopen zijn van biologische origine. Wij hebben in de opzetfase van Schaapskleren ons verdiept in de verschillende landbouw- en produktietechnieken. Met name de reguliere katoenteelt richt aan het gehele ecosysteem enorme schade aan. Wanneer je er meer over leest kom je tot het besef dat deze reguliere processen op den lange duur onhoudbaar zijn.

Het was ons al gauw duidelijk dat het bij Schaapskleren anders moest. De biologische teelt is een uitstekend alternatief. Ook bij de verdere verwerking worden er geen schadelijke stoffen gebruikt. Niet alleen goed voor ons maar ook voor het milieu.

Schaapskleren biedt een ruime collectie in wol/zijden en puur zijden ondergoed. Ook andere nuttige artikelen als sokken, maillots, dekens en slaapzakken zijn al van de partij. Wij willen continu uitbreiden en elk seizoen zullen er nieuwe artikelen worden toegevoegd


Merken:
Living Crafts