Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk


Suityourself is een organisatie die maatkleding en accessoires voor zowel dames als heren verkoopt buiten de 'traditionele winkel' om. Door het concept van Suityourself kan zij kosten elimineren waar een traditionele winkel niet omheen kan zoals: huur, vast personeel, winkel design en voorraden.

Suityourself komt langs bij u thuis of op kantoor tijdens of na werktijden of in het weekend. U kunt ons vanzelfsprekend ook op ons bezoekadres in Amsterdam bezoeken. Professionele tailors geven u advies en nemen uw maten op. Na uw keuze gemaakt te hebben zal de kleding binnen enkele weken bij u aan huis of bij uw bedrijf worden afgeleverd.

Door tijdens werkuren bij uw bedrijf langs te komen kunt u veel kostbare vrije tijd besparen die u anders nodig zou hebben om uw aankoop te doen. U hoeft dus nooit meer in de file te staan voor de aanschaf van een maatpak, dat doen wij namelijk voor u. Daarnaast biedt Suityourself maatkleding aan voor een veel lagere prijs dan gangbaar is in de winkel en wanneer uw maten bekend zijn bij Suityourself is het nabestellen een eenvoudige handeling. U kunt een afspraak maken bij uw bedrijf voor uzelf en wellicht uw collega’s.