Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk

..... de winkel die ik in 2004 begon op de Botersloot in Rotterdam

Een geweldig goede stap voor mij, want een eigen winkel, daar droomde ik in mijn kindertijd al van.

Als tiener was ik al gefascineerd door films en mode uit de jaren `50 en ik deed in mijn vrije tijd niet veel anders dan het tekenen van retro ontwerpjes, kopen van vintage jurkjes en van die stof maakte ik dan samen met mijn oma de jurkjes die ik had ontworpen. 

Ik ben dan ook heel gelukkig dat ik van deze hobby mijn werk heb kunnen maken. Het maakt mij ook ontzettend blij om te zien dat meer mensen zich door deze stijl laten inspireren en bij ons fluitend de winkel uitgaan. Vrouwen die in very Cherry komen noemen het wel het snoepwinkeltje van jurkjes, een walhalla voor vrouwen die net als ik houden van retro fashion en daar graag hun eigen draai aan geven.

Al sinds enkele jaren is Very Cherry specialist en toonaangevend op het gebied van 1950`s mode. Je komt de kleding van Very Cherry dan ook regelmatig tegen in de modebladen en laat menig televisie-ster zich graag zien in onze outfits.

Very Cherry voert ook haar eigen kledingmerk, met draagbare dameskleding met een knipoog naar de jaren 1950.


Merken:
Edith & Ella, King Louie, Great Plains, Bettie Page Clothing, Eucalyptus, Stop Staring, Pinup Couture, Collectif , Heartbreaker