Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk


Wij zijn WOW!underwear, dé online winkel voor dames en heren die dagelijks sexy voor de dag willen komen, maar niet langer te veel willen betalen voor hun merk ondergoed. Ondergoed van absolute A-merken zoals Björn Borg, Calvin Klein en Levi's. Door ons gevarieerde assortiment underwear, scherpe prijzen en goede service bedienen we iedere week honderden mensen in Nederland en België in hun behoefte aan nieuw ondergoed.

Lage prijzen door unieke inkoopformule
Speciaal voor jou reizen onze inkopers de Europese en Amerikaanse markt af om de beste merken ondergoed goedkoop voor jou in te kopen. We kopen in bij de officiële verkooppunten van bekende merken, waar de verkoop van ondergoed slechts een kleine rol in de gehele bedrijfsvoering speelt. Anderzijds zijn we er razendsnel bij als er restpartijen vrij komen, bijvoorbeeld door seizoensovergangen of faillissementen.

Door deze vorm van inkoop zijn we niet gebonden aan de eisen van de merkhouder en hoeven we ons bijvoorbeeld niet aan winkeladviesprijzen te houden. En dat merk jij in je portemonnee!

 Koop bij een Nederlands bedrijf met oog voor service
We zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf en hebben onze hoofdvestiging in Uden. Onze focus ligt op het goedkoop aanbieden van designer ondergoed, het snel leveren van de bestellingen (vandaag voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden) en het verlenen van service vóór, tijdens en na de verkoop. 


Merken:
Armani, Björn Borg, Calvin Klein, Levi's, Puma