Online kleding kopen in kleding webshops op stijl, prijs of kledingmerk

Online kleding kopen: zoek in 1200 kleding webshops op stijl, prijs of merk


Een jaar of 10 geleden begonnen we als hobby met onze eerste websites, gericht op aanbiedingen en korting voor consumenten. Dit leidde uiteindelijk tot het bedrijf Four People. De afgelopen jaren trok de verkoop van kleding via internet onze aandacht. In oktober 2011 besloten we onze eerste eigen webshop te starten: Boxers.nl.

Omdat we het runnen van een webshop (online marketing, maar ook met inkopen, bedenken van mooie marketingacties, klanten helpen, boxershorts fotograferen en inpakken) zo leuk vonden, besloten we uit te gaan breiden. Zo begonnen we vorig jaar met Sokken.nl, de tweede webshop van FashCom. En nu is daar dus de derde webshop: Zwembroeken.nl! We combineren de uitdaging van e-commerce met de leuke facetten van het hebben van een eigen winkel.

 
MISSIE
Onze webshops staan voor drie dingen: service, kwaliteit en lol.
 
Service betekent voor ons dat onze bezoekers heilig zijn, of ze nu bestellen of niet. Onze webshop is dus snel, makkelijk in gebruik en je hoeft bijvoorbeeld niet eerst een account aan te maken voor je kunt bestellen. Daarnaast versturen we alle bestellingen die voor 16:00 gedaan zijn, dezelfde dag nog. Bestellingen van meer dan € 35,- worden gratis thuisbezorgd en we pakken de zwembroek(en) graag voor je in als het een cadeautje is. Daarnaast kun je boxershorts op Boxers.nl, sokken op Sokken.nl en zwembroeken bestellen in één bestelling. En mocht je vragen, opmerkingen of (onverhoopt) klachten hebben? Je kan ons mailen en bellen en wij beloven snel te reageren.
 
Kwaliteit zie je aan de merken die we voeren op Zwembroeken.nl: O'Neill, Speedo, Diesel, Tommy Hilfiger, Bjorn Borg et cetera. Wij willen zorgen dat jij een kwalitatieve zwembroeken om je lijf hebt. Ook in onze eigen dienstverlening is kwaliteit ontzettend belangrijk: een website die ook goed bereikbaar is tijdens drukke dagen en een pakketje dat niet onderweg al uit elkaar valt.
 

Merken:
Armani, Björn Borg, Calvin Klein, Diesel, Hom, Muchachomalo, O'Neill, Speedo, Tommy Hilfiger, Schiesser